05 Ιουνίου 2024

Εξόρμηση σε Ήπειρο, Κέρκυρα και Λευκάδα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προεκλογική εξόρμηση στη περιοχή της Ηπείρου, στην Κέρκυρα και τη Λευκάδα.

Μετά τις επιτυχημένες συγκεντρώσεις σε Πρέβεζα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Βουρεκά Κώστα και στη Λευκάδα με την υποψήφια Τσιλιμπάρη Όλγα και το δημοσιογράφο Παυλόπουλο Γιώργο τη σκυτάλη πήρανε οι υπόλοιπες πόλεις της περιοχής. Στη περιοχή περιόδευσε το μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.,  Ρίζος Μιχάλης ο οποίος στις 30/5 μίλησε στη Κέρκυρα μαζί με την Κερκυραία υποψήφια Τσιλιμπάρη Όλγα, στις 31/5 στα Γιάννενα μαζί με τον υποψήφιο Λιαμπότη Σωτήρη και την υποψήφια Γκίκα Λουίζα, στις 1/6 στην Ηγουμενίτσα με τον υποψήφιο Λιαμπότη Σωτήρη ενώ η περιοδεία του Ρίζου Μιχάλη έκλεισε στις 2/6 με συγκέντρωση στην Άρτα όπου μίλησε μαζί με την υποψήφια Γκίκα Λουίζα.


Ταυτόχρονα ο σ. Ρίζος έδωσε συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ , συμμετείχε σε εξορμήσεις των τοπικών επιτροπών της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ενώ επισκέφθηκε νοσοκομεία και κέντρα υγείας της περιοχής.

Στη περιοχή της Πάργας συνομίλησε με εργαζόμενους στο τουρισμό –επισιτισμό αλλά και με τη πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο τουρισμό –επισιτισμό Πάργας Υφαντή Ελισάβετ η οποία του παρουσίασε την κατάσταση στη περιοχή με το σ. Ρίζο να μεταφέρει τη στήριξη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στα δίκαια αιτήματα του σωματείου.

Οι τοπικές επιτροπές της περιοχής ολοκληρώνουν το πλατύ άνοιγμα στις πόλεις, στους εργασιακούς χώρους και στα χωριά της περιοχής και δίνουν τη μάχη με το ψηφοδέλτιο της αντικαπιταλιστικής αριστεράς μέχρι την τελευταία στιγμή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου