06 Ιουνίου 2024

Άννα Μαματσή: Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενωτικά και νικηφόρα τις μάχες

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Ανατρεπτική Συνεργασία κατεβαίνει στη μάχη των ευρωεκλογών θέλοντας να συσπειρώσει όλες τις αγωνίστριες και αγωνιστές που αντιστέκονται σε κάθε επίθεση της κυβέρνησης της και της ΕΕ και όλο τον κόσμο που θέλει να ξεφορτωθεί τους δολοφόνους της ΝΔ. 

Όταν ο Εconomist έχει εξώφυλλο την Φον Ντερ Λάιεν, την Λεπέν και την Μελόνι και τίτλο «το μέλλον της Ευρώπης στα χέρια τριών γυναικών», εμείς στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ λέμε ότι το μέλλον ανήκει στις εργαζόμενες γυναίκες που βιώνουν και παλεύουν καθημερινά τον σεξισμό και την καταπίεση στους χώρους δουλειάς και στην οικογένεια. Κάναμε απεργιακή την 8 Μάρτη με τα σωματεία μας μπροστά, διαδηλώσαμε για τις ελεύθερες δωρεάν εκτρώσεις, διαδηλώσαμε έξω από ΑΤ για τις γυναικοκτονίες, βάλαμε τον Μίχο στην φυλακή.

Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την ΚΕΕΡΦΑ έχουμε πρωτοστατήσει στη μάχη ενάντια στην ακροδεξιά και τον φασισμό, από την δική της ΧΑ μέχρι πέρυσι τον Ιούνιο που τσακίσαμε στον δρόμο στα Χανιά την προσπάθεια των φασιστοειδών να διαλύσουν το πρώτο αυτοοργανωμένο pride της πόλης. Ενάντια στην Ευρώπη-φρούριο, του ρατσισμού και του πολέμου, διεκδικούμε να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι για το έγκλημα της Πύλου μετά την πανηγυρική αθώωση των 9 Αιγυπτίων μεταναστών. Γι' αυτό και στα Χανιά διαδηλώνουμε στον ένα χρόνο από αυτό το έγκλημα στις 14 Ιουνίου, 7μμ στην πλατεία Αγοράς. 

Στις 9 Ιουνίου μαυρίζουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Ανατρεπτική Συνεργασία για να δώσουμε ταυτόχρονα, ενωτικά και νικηφόρα τις μάχες σε όλα τα μέτωπα και απέναντι στην ΕΕ της ακρίβειας, της φτώχειας, του ρατσισμού και του πολέμου και να ανοίξουμε τον δρόμο για την ανατροπή αυτού του βάρβαρου, καταστροφικού συστήματος.

Άννα Μαματσή, Χανιά, υποψήφια ευρωβουλεύτρια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Ανατρεπτική Συνεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου