07 Ιουνίου 2024

Νότα Βασιλοπούλου: Ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ανατρεπτική Συνεργασία γιατί είναι η πιο καθαρή ανατρεπτική φωνή

Νότα Βασιλοπούλου, Πρόεδρος Δ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) & Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων ΟΓΑ (ΠΣΕ ΟΓΑ)

Ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ανατρεπτική Συνεργασία γιατί είναι η πιο καθαρή ανατρεπτική φωνή

Ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, στηρίζω και καλώ σε υπερψήφιση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Γιατί είναι η δύναμη που όχι μόνο αποκαλύπτει τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης –το βασικό και διαχρονικό υπερεθνικό επιτελείο για την επίθεση στα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα, για τη φρενίτιδα των ιδιωτικοποιήσεων και την εμπλοκή στους πολέμους-, αλλά καλεί σε σύγκρουση με αυτήν, ρήξη και έξοδο χωρίς μισόλογα, για να μπει ένα τέλος στη συνεχιζόμενη κοινωνική καταστροφή.

Γιατί είναι η πιο επικίνδυνη ψήφος ενάντια στην κυβέρνηση της Ν.Δ., που διαλύει τη Δημόσια Υγεία, τη Δημόσια Παιδεία, αποδομεί και απαξιώνει τη Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση και τα βασικά κοινωνικά αγαθά, την ίδια στιγμή που η καταστολή και ο αυταρχισμός αποτελούν το βασικό μέσο αντιμετώπισης των εργαζομένων και των αγώνων τους.

Γιατί θα δώσει όλες τις δυνάμεις για να πάνε οι αγώνες μέχρι το τέλος, με τελικό στόχο την ανατροπή όλων αυτών που διαλύουν τις ζωές μας και όχι για μία «εσωτερικής κατανάλωσης» καταμέτρηση κομματικών δυνάμεων.

Γιατί είναι ο πιο αδιάλλακτος αντίπαλος της ακροδεξιάς.

Γιατί είναι η πιο καθαρή φωνή, σε αντίθεση με όσους είτε συμφωνούν με την πολιτική της Ε.Ε. είτε ψελλίζουν κριτικές, αλλά εν τέλει πλειοδοτούν στην καταστροφολογία για τις συνέπειες που δήθεν θα έχουν η σύγκρουση και η έξοδος από την Ε.Ε.

Ρίχνουμε ψήφο ευθύνης έχοντας τη σκέψη μας στο τοπίο τόσο εντός της χώρας μας (καταλήστευση του λαϊκού εισοδήματος, καταπάτηση των εργατικών δικαιωμάτων, καταστολή, αστυνομοκρατία) όσο και εκτός (γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού, πόλεμος στην Ουκρανία).

Καλώ σε ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ανατρεπτική Συνεργασία, που έχει αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα πάλης για ανατροπή των κυβερνήσεων, του κεφαλαίου και της Ε.Ε.!

Στις 9 Ιουνίου μαυρίζουμε την κυβέρνηση και τη συναινετική αντιπολίτευση και στέλνουμε την ακροδεξιά στα σκουπίδια.

Ενισχύουμε-ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ανατρεπτική Συνεργασία.

Ψηφίζουμε για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Γιατί όταν η προεκλογική περίοδος θα τελειώσει, όλοι εμείς θα βρεθούμε αντιμέτωποι ξανά με τα προβλήματά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου