07 Ιουνίου 2024

Βασίλης Ζούμπος: Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην πάλη για τη διάλυση της αδίστακτης Ευρωπαϊκής Ένωσης

Βασίλης Ζούμπος, πολιτικός μηχανικός, πρώην περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς

Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην πάλη για τη διάλυση της αδίστακτης Ευρωπαϊκής Ένωσης

Στηρίζω κι εγώ με τη σειρά μου, μαζί με χιλιάδες αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Ανατρεπτική Συνεργασία στις Ευρωεκλογές του 2024. Σε ένα πολιτικό σκηνικό στην Ευρώπη που ολοένα και περισσότερο διολισθαίνει προς την δεξιά και την ακροδεξιά, αποκτά ιστορική σημασία να επιμένεις ότι το μέλλον της ανθρωπότητας δεν είναι ο καπιταλισμός και ο πόλεμος, αλλά ο σοσιαλισμός-κομμουνισμός και η ειρήνη και η συνεργασία μεταξύ των λαών.

Είναι βαθύτατη πεποίθησή μας ότι το πρώτο βήμα για να ανοίξει ο δρόμος για τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό στην ευρωπαϊκή ήπειρο είναι η διάλυση της αδίστακτης καπιταλιστικής και ιμπεριαλιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, που σπέρνει ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση, ρατσισμό, φασισμό και πόλεμο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Οποιοσδήποτε διατείνεται πως υπερασπίζεται τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαών της Ευρώπης, χωρίς να βάζει ως προμετωπίδα του αγώνα του τη διάλυση της ΕΕ και της Ευρωζώνης, είτε είναι πολιτικά αφελής, είτε προσπαθεί συνειδητά να εξαπατήσει το λαό και είναι πολιτικά ανέντιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου