08 Ιουνίου 2024

Επιτυχημένη εξόρμηση σε Ήπειρο και Θεσσαλία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προεκλογική εξόρμηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη περιοχή της Ηπείρου, στην Κέρκυρα και τη Λευκάδα. Μετά τις επιτυχημένες συγκεντρώσεις σε Πρέβεζα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Κώστα Βουρεκά και στη Λευκάδα με την υποψήφια Όλγα Τσιλιμπάρη και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παυλόπουλο, τη σκυτάλη πήραν οι υπόλοιπες πόλεις της περιοχής.

Στην περιοχή περιόδευσε το μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μιχάλης Ρίζος, ο οποίος στις 30/5 μίλησε στη Κέρκυρα μαζί με την Κερκυραία υποψήφια Όλγα Τσιλιμπάρη, στις 31/5 στα Γιάννενα μαζί με τον υποψήφιο Σωτήρη Λιαμπότη και την υποψήφια Λουίζα Γκίκα, στις 1/6 στην Ηγουμενίτσα με τον υποψήφιο Σωτήρη Λιαμπότη, ενώ η περιοδεία έκλεισε στις 2/6 με συγκέντρωση στην Άρτα.

Ο Μ. Ρίζος μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ, συμμετείχε σε εξορμήσεις, ενώ επισκέφθηκε νοσοκομεία και κέντρα υγείας της περιοχής. Στην Πάργα συνομίλησε με εργαζόμενους και με την πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στον τουρισμό–επισιτισμό Πάργας, Ελισάβετ Υφαντή, η οποία του παρουσίασε την κατάσταση στη περιοχή. Ο Μ. Ρίζος μετέφερε τη στήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα δίκαια αιτήματα του σωματείου.

Στη Θεσσαλία, με αποφασιστικότητα απάντησε η Τοπική Επιτροπή Λάρισας, όταν η δημοτική αρχή επιχείρησε να εμποδίσει την πραγματοποίηση της προεκλογικής συγκέντρωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (παρότι ήταν σε γνώση της) με την αιτιολογία πως δεν είχε άδεια από την αστυνομία! Ήθελαν να δώσουν την πλατεία στον ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά η εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έγινε κανονικά!

prin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου